P&L CONSTRUCTION

Plaats: Kortrijk, Belgium Architect: Interiors by Steven Vercruysse Vloerbekleding:  Coffee Bean - Tiles

In 2013 verhuisde het bouwbedrijf P&L naar een nieuw gebouw dat op traditionele wijze werd opgetrokken en tegelijk beantwoordt aan strenge isolatie- en ventilatie-eisen die het kantoor helemaal energie-neutraal maken. Voor de klanten is de inrichting dan ook een streling voor het oog, dit zowel op esthetisch, informatief als op kwalitatief vlak.

“2tec2 was het enige product dat aan al onze behoeften voldeed. Het unieke, naadloze aspect van de tegels en de huiselijke, doch lichtjes industriële - look hebben een grote bijdrage geleverd aan een geslaagd concept! Onderhoudsvriendelijkheid en gunstige plaatsingsvoorwaarden zijn natuurlijk ook een mooi meegenomen troef.”

Dieter Delaplace,  Zaakvoerder.
 

back terug naar projecten